Filmbasen

View Original

Film och intervju med Boris Gouts på Kino Rurik

En så bra film

Titel We dress well in Death

Regi Boris Gouts

Medverkande Sasha Bystrzhitskaya

Svensk distribution Kino rurik

Betyg A

Jag måste erkänna att jag är så imponerade av Boris Gouts som är enbart spelade med ett Iphine och det är så bra kompositioner det som ges av Darya Lihaceva som lyckas förutom i den av regissören Boris Gouts som vill ge känslan av kunna vara där och nu i ett värld som är vårt eget i ganska kall och verklig den av varje da. I centrum av berättelse sår en annan kille Boris som vi upptäcker när han och är Boris Gouts visar ett kep som är typisk av den värsta Tv erkännande framför en kameran när den yngre Boris spelade av Daniil Pugaev erkänner till Masha ahans älskade att han har provat att göra en porr film. Det är en komplicerade av i vilken den ung pizza bud i million staden Moskva som vi ser filmade i några små området har tillkommit. Han har allting för att vara lycklig en tron till samhälle till den som för denna struktur Putin. Två föräldrar som är unga och kapabla särskild moder som är nästan modell liv och den mest älskvärda flickvännen som man kan tänka sig med namnet Masha spelade mycket väl av Sasha Bystrzhitskaya. Det är den unga eviga ryska tjetjen full av liv intelligent och spontan vars röst är som sång för oss med den renaste slavisk skönhet men har bara ett mycket stor problem hon är cancer sjuk. Snart kommer hon att dö och verkar inte vara arg eller ledsen eftersom för henne det finns någonting annat hon behöver bara förbereda en lätt och fint begravning. Detta skall ske med hjälp av vänner och hon vill inte ha någon som helst knotat med fadern som är riksdag ledarmöte i någon parti som är uppenbarligen mera till högre än Putin Vi ser hur pass mycket hon försöker att njuta livet men då Boris levande förvandlas till ett stor serier av missförstånd när tack vare Boris unga och enfaldiga vän Igor Boris blir tagen till en porr film regissör som man tror att han är intresserade i kultur eftersom han har ett affisch om David Luck ”Twing peck”. Det är en vackert erfarenhet om livet i den vackra ryska sommar vi ser lite grand av ett starnd och vi möter mycket . till slut kommer… en form av översållning som man måste bara se. Boris Gouts har varit närvarande vid filmen svensk urpremiär och här har vi några frågor som han har svartar

Varför har du spelad en film med en Iphone?

Jag har velat prova det för att lomma närmare det som vi ser med olika verkligheter som är den som vi möter varje dag. Det har varit ett ganska svårt val eftersom jag hra varit tvungen att vara ännu duktigare än det som man är vanligt viss att få handlingen historia som för mig är central i centrum. Jag hoppas att jag har någorlunda lyckas med det eftersom det har varit svårt.

Du arbetar även som film läraren för regissören vilka är dess svårighet?

Det finns ganska många sådana svårigheter eftersom vi är ett ganska speciellt land med ett specielt kultur när det gäller många saker och ting. Jag tror att jag har lyckas någorlunda och kontakt med många unga filmskaparen ger till mig kanske möjligheten att inte hamnar i ett ännu störe problem som är den kreativa demensen av många andra regissörer.

Hur kommer det att bli med film distribution?

Det blir i januari både på biograferna och inte minst på olika dator plattformar. Det är viktig att kunna få den även med så få medel.

Några har kallat dig för Ryssland Lars Von Trielle vad tycker du av det?

Det får stå för dem .

Kan du berätta hur du valde dina skådespelaren?

Jag fick ta på dem på dem social media vilken var mest instagram. Det är unga personer som har inget tidigare erfarenhet och kunde få den spontanitet som jag hade behöv ha

Ditt kommande projkt?

Någonting annorlunda en film om Lenin och hans hustru en kärleks komedi med parodiska inslag.



Robert Fogelberg Rota