Ett rum vars tak är himmel men man vet inte hur man kan ta sig dit.

alvadahl.jpg


I tider i vilken konsumismen verkar en självklarhet det finns visa personer som söker det mystiska till exempel legntas folder (Syster Enbär 2019). Jag kommer att referera enbart till den presentation av böcken som förfataren hade på antikvariatet Rönnell inte till själva bocken.
Det började med presentation av förlaget.

Detta förlag är tillkallat för den enfaldige med gods hjärtat Ebher en av dem följeslagaren va fader Franciskus som vill bort från de orientalisk melodi som är lite öst lik av Albin Dahl , vilken är författaren Alva Dahl är författaren till boken som kom ut Längs fans kläder” utgiven på en egen förlag det kommer från broder Enbär som fans bland Franciskus första bröder och var enfaldig men var snäll och ville sprida glädje ovän den man hade som modell Bonniers 1950-talet böcker det finns manga citat an bland annat Birgitta Trotzig. Boken vill vara en dialog dessa äldre 1950-talet böcker . det är frågan av tankeböcker.
För elva år sedan gick författaren I et skrivare kurs och hennes bok är uppbyggd av halv sidor . det är enligt författaren böcker som skall kontrastera med den mekaniska tanke av ett ytterst teknologisk människan som lever enbart i nuet. Det är enligt författaren en människa som söker ett flöde som tar inte fri tid; i vilken fritid blir bara ett ytlig like floder som är i själva Man skriver lite i samma former man skriver om diverse saker som finns i omgivning liv och läraren teori och praktik samt form om innehåll. Hur vill fortfaren leva hur hon vill be och vad vill hon lyck man vill inte och kan inte. Författaren har alltid kontroll man vill ha allting inne ifrån bocken man får sammanfalla.

den vision av livet som ges av Alva Dalh finns i roberto Rossellini "Francesco Giullare di Dio

Sinnes intryck och tänkande det inre och yttre liv uppstår i diverse möte, man söker sitt vilja i livet genom många olika kloster kallelsen. Vad betyder bygg upp mitt hus. Har åtrån varit lika uppät som i berget. Räcker det att hytta en trakt , man vill ifråga sätta skrivande.
I mystisk finns en kritik på språket ordet kan inte utrycka allting. Skrivarskolor säger att man skall söka smärt punkter i själva verket skall man rykta blicken mot den goda. Gå vidare och följ längta själv inte dess föremål. Anden skall vikta på handen. Smärtpunkt och lust punkt ligger nära varandra. Längta flöden i social media finns en floden man kan acceptera en i taget man skall var öppet att läsa den en i taget. Idag vi har en glömska floder det är inspirerade och vill göra någonting.
Erotiken som ofta i den mystiska har en vis punk i formen att den erotiska finns i den i sökande på det som är kärnan. En sökande som inte kunde svaras av ett präst eftersom kanske även den kategori har inga kontakter med den spirituella . En bra kväll och en ytterst läsvärd bok
Robert Fogelberg Rota