Pojken som trodde på kokodriller

Ulf stark.jpg

Bok relase av Ulf Strak sista roman

Boken rymningar skrev 2016 fram till 2017 ma har kit kalade alma pris tagaren och Ulf Stark kameralt och ovu noiro som var fortfaren livs kamperat. Dialogen är på svenska och engelska . detta roman är typisk för Ulf Strak dem innehåller tema och mjölet en pojke som älskar fara far och barnet måste ljuga och hitta på olika saker. Farfar i ulf Strak still vill rymma till ett ö i Skärgård det finns olika typer av familjer band. Det finns ett universum med far som är tandläkare och är långt ifrån Janina denna plats av barndom var viktig . han återskapa hans barndom och hans var desto mera du tänker desto viktigare. Han försöker att utforska barndomen från hans sätt. Det viktigaste elementär har som färg för en målaren. Det finns många sten som presenterade ett temat. Det var som ett slags typ av runor. Man säger hej och man blir äldre och äldre. Det finns ett allvarl torn invävd i humor. Det har likheter med ”kan du vissla Johanna”. Han läste den höghet för Janina. Det fanns en diskussion över tiden och tittel i böcken. Han vill skriva lögnarnas mästaren. Man var tvungen att tänka på allt.  

Det finns många komponenter. Han vill skriva en bok om lögner. Han kallade det för spin osa. Varje lögn gömmer en sanning, jag kommer inte ihåg när men jag läse ”kan du visla Johanna” och blev fascinerade av den mörka sidan jag läste den i franska och jag hoppades att kunna illustrera någon av hans böcker. I Belgrad jag möte honom i 2011.

 

Jag gillade den verkligen och jag älskade bocken jag blev verkligen imponerad av den. Sagan om natten var en bok som först kom ute i franska och sen i svenska., det är en bok om folksagor. Han sa aldrig någonting negativ om det om det finns en typ av liv. Han hade ett underbart röst. Man kunde lyssna till honom under flera timmar. Det finns ett slags musikalitet i dessa toner. Vad man beskriver är någonting som man kommer ihåg i vilken han hade ett slags förståelse . han kunde sätta olika typer av intentioner. Man älskade att arbeta med honom men man skulle stanna för att låta det komma. Ulf andra namn var Gofrid. Och samma för farfar det finns en protest mot barn litteratur och en farfar som svärd . det finns en bil . Vi tappade det och hade långa konversationer man har samma gester farfar och den lilla pojken det är en initiation roman. Ulf såg aldrig bilder. Dem var helt fantastiska . jag älskade att kunna se dess avbilder. Ulf. För Ulf starka barnböcker var helt lika alla andra typer av lotteratur, lilel GOFF rid tog sitt själ allt sitt skrivande. Hans böcker låter honom leva för evigt. Den lilla killen trodde i kokiller ,